Mafua'aga o le tafe mai totonu ma fafo o pneumatic cylinders ma mana'oga fa'atino

O le mafuaʻaga autu mo le faʻaogaina o totonu ma fafo o le pneumatic cylinder i le taimi o le taotoga atonu e mafua mai i le faʻaogaina o le piston rod i le taimi o le faʻapipiʻiina, le lava le tuʻuina atu o le suauʻu lubricating, ofuina ma loimata o le mama faʻamaufaʻailoga poʻo le faʻamaufaʻailoga, ma le mama i totonu o le paʻu.

Afai o le pneumatic cylinder o loʻo i luga o le tulaga o loʻo i luga, o le piston rod e manaʻomia ona toe faʻaleleia ina ia mautinoa o loʻo lelei le paʻu piston ma le paʻu paʻu pneumatic.

Afai o le mama faʻamaufaʻailoga ma le mama faʻamaufaʻailoga o le cylinder ua faʻaleagaina, e tatau ona suia vave, pe a iai ni mea le mama i totonu o meafaigaluega, e tatau ona aveese i se taimi talafeagai, pe a maʻila le tootoo piston i meafaigaluega, e tatau ona suia i se taimi talafeagai.

E le lava le malosi o le gaosiga o le pneumatic cylinder ma e le lamolemole le gaioiga, e masani lava ona o le piston ma le piston rod o loʻo pipii, o le gaosiga o oloa e le lelei ma e le lava le sapalai o le ea, lea e mafua mai i le condensation ma le le mama i meafaigaluega, o lea o le ogatotonu ole tootoo piston e tatau ona fetuutuunai e siaki pe o le galuega a le mister suauu e faatuatuaina.

Ua poloka le laina sapalai o le ea pneumatic, pe a condensate le mafaufau ma le le mama, e tatau ona vave faʻamama, e leaga le aʻafiaga o le paʻu, e masani lava ona o le mama faʻamaufaʻailoga paʻu e ofuina ma fetuunai le faʻaleagaina o le sikulima.I le taimi lea, e tatau ona sui le faʻamaufaʻailoga ma le faʻaogaina o sikulima.

Pneumatic cylinder i le faagasologa o le faagaoioiga o manaoga o le tagata e matua maualalo, aemaise lava ona o le mataupu faavae o meafaigaluega ma fausaga e fai si faigofie, i le faagasologa o le faapipiiina ma le tausiga e sili atu ona faigofie, e tatau i tagata inisinia ona i ai se aofaiga patino o le malamalama eletise, a leai. o le a mafai ona o le faʻaaoga sese ma faʻaleagaina.


Taimi meli: Apr-07-2023